Master Eğitim Kurumu 9,10 ve 11. sınıflar için düzenlenen bursluluk sınavlarının ilki bugün gerçekleşti.  9 ve 10. sınıflar için düzenlenen sınava Nevşehir’ in aydınlık yüzleri yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye ‘ in üniversiteye hazırlıkta en iyi öğretmenlerinin ve psikolojik destek ekibinin bulunduğu, öğrencilerin bireysel takiplerinin son derece önemsendiği Master Eğitim Kurumunda sınava katılan öğrencilerle sınav öncesi kısa motivasyon görüşmeleri yapıldı.

Sınava başlamadan 30 dakika önce Master Eğitim Kurumu binasında bulunan öğrencilere sınav öncesi kaynaşma amaçlı kurum tanıtımı yapıldı. Master Eğitim Kurumu her öğrencinin eşit şekilde dersi takip edebilmesi için son teknolojinin ve donanımın kullanıldığı sınıfları, üniversiteye hazırlık motivasyonunu sağlayan amfi sınıfı, öğrencilerin çeşitli öğrenme şekilleri göz önünde bulundurularak tasarlanan ders çalışma alanları, molalarda kontrollü şekilde vakit geçirebilecekleri oyun salonu ve özel okul konforunu aratmayacak kampüsüyle başta Master Eğitim Kurumu aday öğrencileri ve onların kıymetli velileri tarafından tam not aldı.

Master Eğitim Kurumu 11.sınıflar için 03.02.2024 tarihinde düzenlenecek olan bursluluk sınavına başvuran adayların sayıca fazla olması nedeniyle iki oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. 1.seans saat 10.00’ da ikinci seans saat 14.00’ te uygulanacaktır. Tüm sınava girecek öğrencilerin 30 dakika önce kurumda bulunması gerekmektedir.

Master’lı olma ayrıcalığından yararlanmak isteyen ve yüksek hedefleri olan tüm 11. sınıf öğrencilerimize başarılar dileriz.

                                                                        Master Eğitim Kurumu

                                                                  ‘’Eğitimin Şampiyonlar Ligi’’