Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Yücefadalı ve Fikret Çavdar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla FİB Haber Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüşerek gazetemiz çalışanlarının Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Basının toplumun tüm kesimleri tarafından kabul gören bir meslek olduğunu kaydeden Başkan Erdoğan Korkutmaz, “Gazetecilik mesleği, gerek resmi gerek özel kurumlar ve gerekse halkımızın fertleri arasında olsun,  hepimizin sesi gözü kulağıdır.  Yapılan haberlerden basına duyulan olumlu ve olumsuz tepkiler, halkın kendi yaşam uzvuna duyduğu tepkilerdir.  Topluma faydalı olursun, onu dile getirir, zararlı olursun onu gündeme taşır.  Yoksa basın rencide edici veya övücü bir unsur değildir.  Bu yönü ile basın,  senin, benim, yani halkın kendini ifade edebildiği demokrasi meydanıdır.” dedi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına basının her zaman kendilerine destek verdiğini ifade eden Başkan Erdoğan Korkutmaz, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne doğru, ilkeli ve objektif habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyet dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin ülkemiz ve Nevşehir esnaflarımız için yaptıkları çalışmaları, verdikleri hizmetleri titizlikle takip ediyoruz. Başarılı çalışmaları nedeniyle Erdoğan bey ve ekibini yürekten kutluyoruz” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.