Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi  Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a  Şükran Plaketi verdi.

Mimarlık Mühendislik Fakültesi Metarlurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde  öğrenim gören öğrenciler tarafından kurulan  “Metalik Fikirler Kulübü” üyesi öğrenciler, Bölüm Öğretim Üyeleri’nden  Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa ile birlikte  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek bu güne kadar  bölüm öğrencileri için  verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’la bir süre görüşen öğrenciler, Başkan Parmaksız’dan önemli tavsiyeler alırken,  Metalik Fikirler Kulübü  çalışma ve etkinliklerinde NTSO’nun katkılarından ötürü M. Arif Parmaksız’a  Şükran Plaketi  taktim ettiler.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı  M. Arif Parmaksız  gelişmiş genç nesillerin ülkelerin gücü olduğunu  belirterek, “Sizlerin çok iyi eğitim alarak alanlarınızda uzman olması  ülke sanayisi ve kalkınması için büyük önem arz etmektedir. Her fırsatta  uygulama ve staj konusunda öğrencilerimize yeterli zamanın verilmediğini dile getiriyoruz. Bu sebeple sizler uygulama alanlarını araştırıp bulmalısınız. Bu konuda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü yardım ve desteğe hazırız.” Şeklinde konuştu .