MHP Genel Başkan Yardımcısı, Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Komşu Buluşmalarını “Selamla Başlarız Yeni Güne, Gel Komşum Muhabbete” temasıyla başlıyor. MHP’lı Kılıç, her komşusuyla kendi evine davet ederek çay sohbeti yapacak.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmelere ilişkin toplumsal farkındalığı güçlendirmek, Cumhur İttifakı’nın hedeflerini ve muhalefetin durumunu vatandaşlara yakından paylaşmak amacıyla yeni bir faaliyet programı uygulanmasının kararlaştırıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Birbirimize destek, birbirimize dostuz; Komşularımızla kurulan bu dostluk sonsuz.”

*Nevşehir il genelinde vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere ‘Gel Komşum Muhabbete’ teması altında ev ziyaretleri gerçekleştirilecektir.

*‘Gel Komşum Muhabbete’ başlıklı ziyaretler kapsamında MHP teşkilatımızla birlikte, Nevşehir'deki apartmanlar siteler ve mahallelere kadar şehirlerimizde tam saha yayılmak suretiyle hane hane dolaşmaya başlayacağız.

Mahallelerimizde, apartman ve sitelerde gerçekleştirilecek buluşmaların, kimi zaman hususi ev ziyaretleri kimi zaman da birkaç hanenin bir araya geleceği mütevazı toplantılar şeklinde olacağını aktaran Kılıç, “‘Gel Komşum Muhabbete’ ziyaretlerinin sohbet gündeminde, ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakı’nın başarılarından muhalefetin ahval-i perişanına kadar bütün hususlar yer alacaktır.” bilgisini paylaştı.