NEVŞEHİR(MHA) AK Parti’de aday adaylı fırıl fırıl STK’ları ve kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederken, Milliyetçi Hareket Partisinde aday adaylığına karar veren isimler bir bir basın açıklaması yaparak aday adaylıklarını kamuoyuna duyurmanın telaşında. Ancak Milliyetçi Hareket Partisinde Yerimiz dar geldi, hadi aşağıya inelim dönemi de devam ediyor.

İlk olarak hafta sonunda Milliyetçi hareket partisinden milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Mehmet Varol ile başlayan Milliyetçi Hareket Partisindeki yeni süreç anlaşılan o ki bundan sonraki aday adaylığı açıklamalarında da sürecek gibi. Zira aday adaylığını açıklamaya gelenler kimilerine göre gövde gösterisi, kimilerine nerde çokluk orda bereket hesabı bol kalabalık fotoğraf vermekten hoşlanıyor.

Mehmet Varol ile başlayan ve MHP İl binasının böyle seçim dönemlerinde aslında partiye dar geldiğini de bir kez daha gözler önüne seren bu yeni alışkanlığa katılanlardan biri de MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Sait Yüksel oldu. Kozaklı belediye başkanının da yer aldığı o fotoğraf karesinde “Bütün aday adaylarımıza eşik mesafedeyiz” görüntüsü veren İl Başkanı Göksel Taşçı’da yerini aldı.