Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, ilçede kurum, ev, kahve ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışma temposunu iyiden iyiye artıran Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP'li Başkan Adayı Erkan Çiftci, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Gülşehir esnaflarıyla hem sohbet ederek hal-hatır sordu, hem de sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.

İlçe merkezinde faaliyet gösteren işletmeleri gezerek seçim çalışmalarına devam eden Çiftci, esnaflarla ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek sıkılmadık el bırakmadı.

Gündüz programını tamamladıktan sonra akşam programını da yoğun bir şekilde geçiren Başkan adayı Erkan Çiftci, aile ziyaretinde ev hanesi ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı. 

Her gittiği yerde insanların kendilerini bağrına bastığını belirten MHP Adayı Erkan Çiftci, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, 31 Mart'ta Gülşehir'i MHP Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını ve Gülşehir Anadolu'nun parmakla gösterilen ilçesi olacak” dedi.

Editör: Fikret Capacı