AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün deprem bölgesinde vatandaşların sorunlarını dinlerken karşılaştığı Cuma dedeyle olan sohbeti herkesi duygulandırdı.

Depremin şiddetli vurduğu bölgelerden biri olan Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde ziyaretlerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bugünde depremzede Cuma dedenin misafiri oldu. 

Depremzede Cuma Amca: "Evel Allah'a sonra devletime kurban olurum"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Milletvekili Açıkgöz, "Amcam yorulma, otur." diyor...

Depremzede dedemiz Cuma Çimen ise gözyaşları içerisinde: "Siz benim ayağıma gelmişsiniz ben oturursam size saygısızlık yapmış olurum...."

Milletvekili Açıkgöz'ün elini sımsıkı tutan Cuma dede; “Rabbim sizlerden razı olsun. Allah’ın izniyle bu zorlukların üstesinden geleceğiz, Rabbim devletimize zeval vermesin evladım” diye dua etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz "Devletimiz, sizlerin duası ve feraseti ile bu asrın felaketinin de üstesinden geliyor. Yeter ki sizlerin duası başımızdan eksik olmasın Cuma amcam.”  ifadelerine yer verdi.

"Depremzedelere geçmiş olsun diyerek moral olmak istediklerini belirten Milletvekili Açıkgöz, “Türkiye olarak büyük bir acı yaşadık. Allah bize bu acıyı bir kez daha göstermesin. Devlet ve millet olarak tek yumruk olduk. Mağdur vatandaşlarımızın yanındayız, acılarını paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.