AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

14 Mayıs Genel seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir Milletvekili listesinin zirvesinde yer alan Süleyman Özgün, Nevşehir İş Dünyasının görüşlerini fikir ve çözüm önerilerini dikkate alarak göreve başlamak istediğini ifade etti.

Özgün “Bu kenti el ele vererek beraber büyüteceğiz. Fikir ve görüşleriniz çok önemli. Nevşehir Türkiye Yüzyılında bizlerle birlikte payına düşeni alacak ve atılım yapacak. Bunu beraber yapacağız” diye konuştu.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ın yanısıra Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim ve Meclis Üyelerininde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Milletvekili adayı Süleyman Özgün'ü Nevşehir Ticaret Borsasında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Başkan İbrahim Salaş şöyle konuştu:

“Milletvekili Adayı Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet ile Nevşehir'imizin geleceği üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nevşehir için taşın altına elini koyan herkesi destekliyoruz. Siyasetin haricinde daha çok gelecek ve yatırım planları ile Nevşehir’imizin büyümesi ve gelişmesi üzerine fikirlerimizi paylaştık ve kendisini de önerilerini dinledik. Kendisine seçimlerde başarılar diliyoruz. Seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz”

TÜM BİRİKİMİMLE ÇALIŞACAĞIM

AK Parti Nevşehir Milletvekili 1. Sıra adayı Süleyman Özgün’de Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve yönetim kurulu üyelerine kendisine gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür etti.

Özgün şöyle konuştu; “Nevşehir Ticaret Borsamız kentimize değer katan önemli bir kurum. Tarım, Turizm ve Sanayicisiyle tüm iş dünyasının fikir görüş ve önerileri ile çözüm yollarını çok önemsiyorum. Görev sürem içinde tüm bilgi ve birikimimle Nevşehir için çalışacağım. Sanayicisinden çiftçisine kadar her kesime yakın olacağım. Yoluna kararlılıkla yürüyen Türkiye için çalışacağım. Nevşehir Ticaret Borsası heyetine bana gösterdikleri alaka için teşekkür ediyorum” dedi.