MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç beraberinde MHP il Başkanı Ali Akkoç, Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik ve diğer parti yöneticileri ile birlikte Kızılırmak’ın öte geçesi olarak tabir edilen bölgede bulunan ilçe ve kasabaları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Ziyaretine Özkonak’tan başlayan Kılıç ve beraberindekiler sırasıyla Kalaba ve Çalış kasabalarında vatandaşlarla birlikte oldular. Daha sonra Kozaklı ve Avanos ilçelerinde de MHP Belediye başkan adayları ile birlikte MHP Seçim büroları ziyaret edilerek sohbet toplantıları yapıldı. Çarşı esnaflarına yapılan ziyaretler ve sokakta yapılan sohbetler de vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılandı.

Milletvekili Kılıç, beraberindeki MHP heyetiyle Kızılırmak’ın öte geçesine yaptıkları bu ziyaretten sonra yaptığı açıklamada “Nevşehir’in her tarafı bizim için aynı değerdedir. Hepsini çok seviyoruz. Problemlerinin halli noktasında hepsi için aynı gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımız bizim iyi niyetimizi ve hizmet etme gayretimizi bildikleri için gittiğimiz her yerde bizi bağırlarına bastılar, yoğun ilgi gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onların sevgi ve ilgisi bize daha çok çalışmak ve hizmet etmek yönündeki sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlattı. Hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart Seçimlerinde Nevşehir’de MHP olarak layık olduğumuz sonucu alacağız.” dedi.