24 Haziran Tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri çalışmalar tüm partilerde devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına Aralıksız sürdüren İyi Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Musa Ertaş çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Adayı İş Adamı Ertaş, bugünde Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ’ı ve Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ertaş’a İyi Parti İl Başkanı Serkan Canpolat’ta eşlik etti. İyi Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Musa Ertaş konuşmasında ‘Amacımız Daha Güzel bir Nevşehir bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız projelerimiz var umarım halkımız 24 Haziran tarihinde bizi Meclis’e taşırsa Bu Projelerimizi Hayata geçirmek için çalışacağımızın bilinmesini isterim’ dedi. Ziyarette Nevşehir’de Son gelişmeler ve Seçim süreci konuşuldu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ise ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek Ertaş'a çalışmalarında başarılar dilediler.

İYİ Parti Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı