Nar Kasabası’nda ikamet eden gençler için müjdeli haberler var. MHP’nin kadın adayı Melike Uçar, gençler için çok özel sürprizlerinin olacağını dile getirdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, kasabada yaşam süren gençlere ayrı önem verdiğini dile getirerek, onlar için müjdelerin olduğunu belirtti. 

Göreve geldiğimde gençler için özel programlar organize edeceğini belirten Uçar, Sözüm söz, göreve geldiğimde kasabada ki gençler ile omuz omuza vererek çok işler yapacağız. Özellikle kasaya yapılacak çalışmalarda gençler ile istişare içerisinde olup onların fikirlerine önem vereceğiz. Bir tasarım, bir çalışma, bir proje varsa hemen geçlerimize mesaj veya arama yolu ile ulaşıp belediyeye davet edip onların görüşlerini dinleyeceğiz. Ayrıca her ay belirleyeceğimiz müsait bir günde gençlerimiz için çeşitli organizasyonlar yapacağız. Kısacası gençlerimize kültürümüzü, örf ve adetlerimiz bu yollar ile işleyeceğiz. Onlar bizim her şeyimiz.” dedi. 

İLK OY KULLANLARA HEDİYE

Ayrıca MHP adayı Melike Uçar, ilk kez oy kullanacak gençlerin kapısını çalarak onlara kitap hediye etti. Bu durumda kasabada ki gençlerin yüzünü güldürdü. Konu hakkında konuşan Uçar; “İlk defa oy kullanacak gençlerimize kitap hediye ettik. Her şey Sizinle Başlar gençler. Bir düzenin içinde olmak o düzenin doğru olduğu anlamına gelmez. Değiştirmek sizlerin elinde. Yarınlar sizlerin elinde. Gençler için de elimizden geleni değil yapılması gerekeni yapacağız.” dedi.