NEVŞEHİR (Merkez)- 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimine bir hafta kala sokağın heyecanı giderek yükselirken parti örgütleri de adayları için oy istemeye devam ediyorlar. Nevşehir’de Bülent Tekiner’in aday olmasıyla merkez parti haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi örgütü de yoğun bir tempoda çalışıyor. 2000 Evler mahallesine gelerek kapı kapı dolaşan CHP’li kadınlar vatandaşlara Aile Sigortasını anlattılar.

 

KADINLARIN İLGİSİ BÜYÜK

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski ve Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner’in kız kardeşi Aylin Tekiner ile birlikte 2000 Evler mahallesine çıkartma yapan CHP Kadın Kolları üyeleri sokak sokak dolaşarak evleri ziyaret ettiler, vatandaşların sorunlarını dinlediler. Hayat pahalılığı ve geçim zorluğundan yakınan vatandaşlara Aile Sigortasını anlatan CHP’liler, 7 Haziran’da Yaşanacak bir Türkiye yaratmak için destek istediler.

 

DESTEK SÖZÜ

CHP’li kadınları büyük bir ilgi ve heyecanla karşılayan 2000 Evler Mahallesi sakinleri, Nevşehir’de değişim zamanı geldiğini, samimi ve içten gördükleri Bülent Tekiner’e oylarıyla destek vereceklerini söylediler.