AK Parti teşkilatıyla sürekli istişarelerde bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Tanrıver, teşkilatın her kademesinden partililerle görüşerek yönetimini oluşturmak istiyor. Bu kapsamda Tanrıver’ın şimdiye kadar bir çok kişiylede yüz yüze görüştüğü belirtiliyor.

“AK Parti Nevşehir İl Başkanı Sn. Av. Mehmet Ali Tanrıver, yeni kurulacak il yönetimi için Nevşehir'de temsil kabiliyeti yüksek demografik yapıya uygun yeni bir il yönetimi oluşturmak maksadı ile İl merkezinde yoğun ve özenli bir çalışma yürütüyor.

yeni yönetimde görmek istedikleri arkadaşları işaretleyerek sağlıklı bir yapıyı oluşturmak ve teşkilatların demokratik bir şekilde sürece dahil edilmesi amaçlanıyor.

Çalışmaları hakkında bilgi aldığımız Tanrıver,İl Başkanlığımızın teşkilat çalışmalarını bundan sonra daha sık Nevşehir kamuoyu ile paylaşmaya özen göstereceğiz. Oluşturulan yeni yönetimle Nevşehir’imize Hükümetimizin ve  Belediyemizin hizmetlerinden daha çok yararlanması için gayret sarf edecek, ilimiz Nevşehir’imizi hak ettiği yere taşımak için genç dinamik bir teşkilat yapısı ile Milletvekillerimiz ve Yerel Yönetimleriyle uyumlu birliktelikle gece gündüz çalışacağız.” dedi.

AK Parti Yeni İl Yönetiminin önümüzdeki hafta içinde belirlenmesi bekleniyor...

Yeni atanan il başkanlarını zorlu bir dönem bekliyor... Özellikle önce Cumhurbaşkanlığı ve hemen ardından bir yıl sonrasında Genel seçimler öncesi atanan yeni il Başkanları güçlü bir yönetim kurarak seçimlerden zaferle ayrılmanın planlarını yapıyorlar.Bu haseple isim belirlenirken ince eleyip sık dokunarak büyük hassasiyet gösteriliyor...


Genel Merkezin Şartları...!
Öte yandan AK Parti Genel Merkezinden Yeni atanan İl Başkanlarına oluşturulacak yeni yönetimle ilgili yol haritası belirtildi. Özellikle Genel Merkez İl Başkanlarından yeni oluşturulacak il yönetiminde şehri kucaklayacak şekilde ,toplumun sevgi ve saygınlığını kazanmış güvenilen kişilerden kurulması gerektiğinin altı çizildi.

Oluşturulacak yeni yönetimin üçte ikisinin % 33 ü Genç ve % 33 ü Bayandan kurulması istenirken yine kalan listede yer alacak kişilerin farklı meslek gruplarındanda seçilmesine önem gösterilmesi  istendi.