Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Kapadokya Kültür Merkezinde yapılan programla gerçekleştirildi. Program mezun olacak olan öğrenciler tarafından hazırlanan video, slayt gösterimi, sunumlar ve okul ilahi grubunun sahne almasının ardından diploma töreni ile sonlandırıldı. 

Programın açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa KILINÇ, "4 yıllık bir eğitimin sonunda  sizleri bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Eminim buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor, çok karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. Her türlü çalışmamalarınıza, çocuksu tavırlarınıza, üzmelerinize ,hatta  kızdırmalarınıza  rağmen biz sizleri çok sevdik ve hep seveceğiz. Sizleri mezun ettiğimiz binlerce Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunlarının arasına yolluyoruz.

Zaman içerisinde okulunuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın, bir çok şey bildiğinizin farkına varacaksınız. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı, güzel işler başarmış bireyler, milli-manevi değerleri yüksek, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu bize yetecektir. Hepinizi Allah´a emanet ediyorum." dedi.