TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, 26. hafta karşılaşmasında Siirt İl Özel İdare spor’u kendi evinde 1-0 mağlup etti.

TFF 3. Lig 4. Grup 24. hafta karşılaşmasında Siirt İl Özel İdare spor’u kendi evinde 1-0 mağlup eden Nevşehir Belediyespor, bu 3 puanla derin bir nefes aldı.

Nevşehir Belediyespor'dan altın değerinde 3 puan!

Gazi Stadı’nda saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı Antalya bölgesinden C klasman hakemi Hakan Yurtseven yönetti.

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz bulduğu bir çok pozisyonlarda gol yollarında etkisiz kaldı. Bir golü ise ofsayt nedeniyle iptal edilince ilk kırk beş dakika 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İkinci kırk beş dakikaya daha atak başlayan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, aradığı golü karşılaşmanın 54. dakikasında Umut Sözen'in muhteşem frikik golü ile buldu. 1-0

Golden sonra konuk ekip Siirt İl Özel İdare spor’un beraberlik için geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Nevşehir Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Nevşehir Belediyespor bu galibiyet ile puanını 26 yaparak averajla düşme potasının bir üstünde bulunan 11. sıraya yükselirken, ligde Siirt İl Özel İdaresi spor ise 26 puanda kalarak averajla 10. sırada yer aldı.

Lig’de son 4 haftaya girilirken Nevşehir Belediye Spor 7 Nisan 2024 Pazar günü saat:15.00'te Sultanbeyli Belediye Spor ile deplasmanda oynayacak.