AnadoluJet'in Sabiha Gökçen-Nevşehir Kapadokya uçuşları bugün itibariyle başladı...

Anadolujet'in, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Türkiye’nin gözde turizm kentlerinden Nevşehir’e uçuşları yeniden başladı!

Haftanın 7 günü...
(İSTABUL) Sabiha Gökçen-Kapadokya (NEVŞEHİR)
(NEVŞEHİR)Kapadokya-Sabiha Gökçen(İSTABUL)

Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, yeniden başlayan uçuş için duygularını sosyal medya hesabından "Şükür kavuştuk" sözleriyle duyurdu.

AnadoluJet ile Nevşehir’in eşsiz güzelliklerini, binlerce yıllık antik miraslarını, kaya evlerini, yeraltı şehirlerini ve lezzet dolu mutfağını keşfedin! Geleneksel dokusu ve büyüleyici atmosferi ile hayranlık uyandıran Nevşehir’e çıkacağınız yolculukta AnadoluJet ile konforlu bir seyahat deneyimi yeniden sizlerle buluştu!

UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne adını yazdıran Göreme Milli Parkı ve Kapadokya bölgesi ile Nevşehir sizi bekliyor!

1 Haziran 2021 tarihinden itibaren yeniden başlayan İstanbul- Nevşehir karşılıklı seferlerimiz ile Nevşehir’e keyifli bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kapadokya Havalimanı’na direkt ulaşım imkânı sağlayan yolculuk için tek yapmanız gereken seyahatinizi planlamak ve AnadoluJet web sitesinden ya da mobil uygulaması üzerinden İstanbul- Nevşehir uçak biletinizi seçmek.

İstanbul’dan Nevşehir’e çıkacağınız bu yolculukta ihtiyaç duyabileceğiniz havalimanı ulaşımı, konaklama, yeme ve içme gibi tüm bilgilere İstanbul- Nevşehir sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Pandemi süreci içerisinde seyahat etme konusunda duyduğunuz endişeleri biliyor ve AnadoluJet olarak size en yüksek hijyen ve güvenlik önemlerinin uygulandığı uçak seferlerimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. İstanbul’dan Nevşehir’e yapacağınız seyahatlerimizde ve diğer tüm uçak seferlerimizde uyguladığımız tedbirleri sizler için hazırladığımız ’Güvenli Seyahat Standartlarımız’’ videosundan izleyebilirsiniz.

Seyahatlerinizi planlamakta zorlandığınız bu dönemde oluşabilecek olumsuzlukları önlemek adına ceza bedeli ödemeden biletinizi açığa almanız ya da değişiklik gerçekleştirebilmeniz için size ‘’esnek seyahat’’ kolaylıklarını sunuyoruz. Esnek seyahat avantajları hakkında detaylı bilgi almak için ‘’esnek seyahat’’ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul- Nevşehir hattının detaylı tarife bilgisine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

KALKIŞ VARIŞ BAŞLANGIÇ TARİHİ GÜNLER KALKIŞ SAATİ
SABİHA GÖKÇEN NEVŞEHİR 1 Haziran Salı, Çarşamba, Perşembe,
Cuma, Pazar
17:50
SABİHA GÖKÇEN NEVŞEHİR 7 Haziran Pazartesi 17:25
SABİHA GÖKÇEN NEVŞEHİR 5 Haziran Cumartesi 17:35