Avanos Hükümet Konağı İle ilgili 3 yıl önceden riskli bina tanımı ile yıkım kararı alınmış ve binanın 30 gün içinde acil olarak boşaltılmasına ilişkin kararı Nevşehir Valiliği'nce Avanos Kaymakamlığına tebliğ edilmişti. FİB Haber'e taşıdığımız haber sonrası yaşanan belirsizlik ile ilgili önemli gelişme yaşandı.

Avanos Hükümet Konağı Yıkılacak mı?

Nevşehir'in Avanos ilçesinde çürük raporu bulunan hükümet binasındaki belirsizlik sonrası yüreklere su serpen açıklama AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız'dan geldi.

Parmaksız, "Hiç kimse kaygılanmasın"

AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız yaptığı açıklamasında; "Avanos hükümet konağımız için sayın İl Başkanımız ve sayın Vekillerimiz aracılığı ile yeni bina yapılana kadar ek süre istenmiştir. Kıymetli Avanos halkı rahat olun hiç bir kuruma müdahale edilmez, asılsız haberlere itibar etmemenizi rica ederim." dedi.

Parmaksız açıklamasında; "AK Parti Nevşehir İl Başkanımız, Milletvekillerimiz konuyu yakından takip ediyor. Bize düşen ilgili Kurumlarla birlikte en kısa zaman da yeni bir hükümet konağı yaptırmak olacak" dedi.

Haber: Metin YILDIRIM