Geçtiğimiz haftalar içerisinde Kabinede yapılan değişilik ile Ticaret Bakanı görevine getirilen Mehmet Muş'a ziyaret gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Bakan Muş'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Nevşehirli iş insanları Ultaş Dirlik ve Durmuş Yüksel ile birlikte Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile görüşen Milletvekili Açıkgöz, esnaf ve tacirlerin sorunları ile Nevşehir'e yatırımları istişare ettiler. 

Ziyaret ettikleri Bakan Muş ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'u ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerinde bulunduk hemde geçtiğimiz günlerde vefat eden babaannesi Fatma Muş (90) için taziyelerimizi ilettik. Ayrıca, Nevşehirli sanayici iş insanlarımızla birlikte Nevşehir'e yatırımları görüştük. Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim, muvaffak etsin" dedi.

Milletvekili Açıkgöz ve Bakan Muş'a Teşekkür

Görüşme sonrası açıklamada bulunan Nevşehirli sanayici iş insanı Ultaş Dirlik'te, başta bugün bizleri Ticaret Bakanımızla buluşturan, AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e ve yine bizleri kabul edip dinleyen Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'a teşekkür ediyoruz" dedi.