Almanya’da katıldığı Voice Of Germany adlı ses yarışmasında çeyrek finalde yarışan Zeynep Avcı, Güliz Ayla'dan 'Öyle Sev'i seslendirdi. Sanatçı bu performansı kadar sahne arkasında yer alan Nevşehir Kapadokya'dan peri bacaları ve sıcak hava balonları görselleri Almanya kamuoyunda büyük ilgi gördü.

The Voice of Germany (O Ses Almanya) yarışmasında Nevşehir'den Güzel Kapadokyamızın balonlarla bezenmiş muhteşem manzarası izleyenleri büyüledi.

The Voice of Germany yarışmasında söylediği Türkçe şarkılarla muhteşem bir çıkış yakalayan ve bu çıkışla yerli yabancı herkesin gönlüne taht kuran Türk gurbetçimiz Zeynep Avcı, sesi kadar en son sahne performansıyla da göz doldurdu. Müzisyen Zeynep Avcı'nın en son sahnesinde yer alan Kapadokya dekoru dikkatlerden kaçmadı.

Güzel Kapadokyamızın balonlarla bezenmiş manzarasının böylesi bir yarışmada dekor olarak kullanılması başta Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimizi ve tüm Nevşehirlileri gururlandırdı. Bu dekorun seçilmesi konusunda memleket sevdalısı (Genç Nevşehirli) bir hemşehrimizin bölgemize ait kısa bir videoyu Zeynep Avcı'nın yarışma koçu ve O Ses Almanya'nın sevilen mütevazı jüri üyesi Johannes Derding'e, yarışmadan bir hafta kadar önce sosyal medya üzerinden attığı video sonucu seçildiği biliniyor.

20 yıldır sahnelerde olan Berlinli Zeynep Avcı, Beatztanbul adlı orkestrasıyla tanınıyor. İki çocuk annesi Zeynep Avcı, yarışmaya katılmadan önce “Türkiye’de yaşamamamıza rağmen, köklerimize çok bağlıyız. Bu kültürü aile içerisinde de devam ettirmeye çalışıyoruz. İnsanların yabancı dildeki bir şarkıyı, o dili bilmeseler bile hissetmelerinin mümkün olduğunu ispat etmek istiyorum. Ve bunun zamanının geldiğini düşünüyorum” açıklamasında bulunmuştu.

İşte Türk gurbetçimiz Zeynep Avcı'nın Kapadokya görselliği önünde seslendirdiği 'Öyle Sev' performansı: