Nevşehir’de sabah saatlerinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Vahdi Batın Şahin ve Osman Nuri Özerkan, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Nevşehir'in Bekdik Mahallesi sakinlerinden Vahdi Batın Şahin’in cenazesi, ikindi namazına müteakip Nevşehir Külliyesi Hacı Süleyman Köybaşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığına defnedildi.
Aynı kazada yaşamını yitiren Karapınar kasabası sakinlerinden İlimiz Bekdik mahallesi Müftü İbrahim Çelik Camii İmam Hatibi Ömer Özerkan hocamızın oğlu Osman Nuri Özerkan da ikindi namazına müteakip Karapınar’da düzenlenen cenaze töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze törenlerinde ailelerin, yakınlarının, arkadaşlarının ve çok sayıda vatandaşın büyük üzüntü yaşadığı gözlendi. Henüz 15 yaşında olan iki gencin vefatı, Nevşehir’de derin bir hüzne neden oldu.
FİB Haber ailesi olarak;
Hayatlarını kaybeden iki gencimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
🕊️ “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.”









