Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısı, TOBB ETÜ’de gerçekleştirildi.​

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Delegeleri, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80.Genel Kurulu’na katıldı.

Ankara’da yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 80. Genel Kurulu’na Nevşehir'den oda ve borsa başkanları ile delegeler katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Meclis Başkanı M. Ali Öbekli; Genel Kurul Delegeleri Cengiz Yıldız, Musa Ertaş, Seyit İnce ve Genel Sekreter Av. İbrahim Akgür, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı; Genel Kurul delegeleri; Ali Aslan, Yücel Erdoğan, Resul Yener ve Genel Sekreter Uslu Tombalak, Ürgüp TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 80’inci genel kuruluna katıldı.

"TOBB başkanımız önderliğinde iş dünyasına hizmet etmeye devam edeceğiz"

Genel Kurul ile ilgili görüşlerine ifade eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; "Çatı kuruluşumuz TOBB 80. Genel Kuruluna delegelerimiz, kadın ve genç girişimciler başkanlarımız ile katılım sağladık. 80. Genel Kurulun ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ülkemiz ve iş dünyamız için birbirinden değerli çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 80. Genel Kurulu'nun hayırlı olmasını diliyor, iş dünyamızın güçlü sesi olan, bizlerin ve üyelerimizin taleplerine her daim destekte bulunan TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na, tüm oda ve borsalarımıza teşekkür ediyorum.

Bununla birlikte ülkemizin geleceği için çok çalışarak hep birlikte kalkınmaya, büyümeye ve ilerlemeye devam edeceğiz. Manisa TSO olarak üyelerimizden aldığımız güç ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde iş dünyasına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ta; Camiamız her zaman hem ülkemizde hem de dünyada örnek bir birliktelik göstermektedir. Ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yapmak, geçmişte olduğu gibi gelecekte de her alanda dünyada söz sahibi olmak zorundayız. Bizlere yakışan budur ifadelerine yer verdi.

TOBB’un 80.Genel Kurul münasebeti ile 81 İl ve 160 İlçe Oda/Borsa Başkanları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası olarak, mensubu olmaktan gurur duyduğum Birliğimizin 80.Genel Kurulu’nun iş dünyasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, değerli Birlik Başkanımız M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum. ’dedi.

Editör: Fikret Capacı