Nevşehir İ. Şevki Atasagun Hastanesinde görevden ayrılan personele plaket verildi Nevşehir  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz BOYALI, Hastane yönetimindeki görevinden ayrılan personellerle kısa bir toplantı yaptı. Boyalı "Sağlık Bakanlığında Hastanelerin Performanslarını, Hasta memnuniyetlerini, Hastane çalışmalarını sürekli gelen verilerle takip ediyorduk. Dr.İ.Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesiden de  sürekli başarılı ve olumlu çalışmalar duyuyor ve gözlemliyorduk. Bu sürece katkı sağlayan tüm yönetimdeki görevli arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum." dedi.

       Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz BOYALI "Genel Sekreterliğimiz bünyesinde 663 sayılı Kamu Hastaneleri Kurumu kapsamında bizlerde bakanlıkça bu bu görevlere sözleşme yaparak geldik. Bu oluşumda yeni yönetimde görev alacak yöneticilerimizde sözleşme yaptılar. Sözleşme süremiz yıl başına denk gelmesi için 26 ay olarak belirlendi.Bu sürecin sonucunda Performans, çalışma ve başarımızın durumuna göre, görev süresi bitmeden performans düşen, çalışma azmi kırılan yöneticilerde gerekirse görev süresi bitmeden değiştirilecekdir."dedi.

 

         Daha sonra Genel Sekreter Dr. Atila Oğuz BOYALI görevlerinden ayrılan yöneticilere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.Yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

         Görevden ayrılan Hastane yöneticilerde, Genel Sekreter Dr. Atila Oğuz BOYALI ve Yeni Yönetime görevlerinde başarı dileklerinde bulundular.

 

 

Hastane yönetiminden ayrılan yöneticilerin görev ve isimleri

Müdür Erkan BERBER

Başhekim Yrd. Dr. Figen İNCEÇAYIR

Müdür Yrd. İbrahim ZENGİN

Başhekim Yrd. Op.Dr.İbrahim ALTINTAŞ

Başhekim Yrd. Dr.Mehmet KAYACAN

Müdür Yrd. Baki YÜKSEL

Başhemşire Hatice SUCU

 Müdür Yrd. Emine BALAK

Müdür Yrd. Aynur BEDİRHANOĞLU