Nevşehir’de MHP ve Ülkü Ocakları’nda geçmişten günümüze yöneticilik görevi almış isimler iftarda buluştu. 

Nevşehir’de 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Milliyetçi ve Ülkücü kadrolar dur durak bilmeden çalışıyor. Camia özellikle Adnan Doğu için adeta seferber oldu. İl yönetimi ve eski yöneticiler, Ülkü Ocakları mevcut yönetimi ile eski dönemlerde ki yöneticiler, partililer, Adnan Doğu sevdalılar omuz omuza vererek süreci en iyi şekilde yürütüyor. Yorucu saha çalışmalarının ardından MHP Adayı Adnan Doğu, Ülkü Ocakları ve Partide geçmişten günümüze kadar yönetimde görev almış yüzlerce ismi iftar programında bir araya getirtti. 

Programa; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof.Dr Filiz Kılıç, İl Başkanı Ali Akkoç, Belediye Başkan Adayı sayın Adnan Doğu, İl  ilçe yöneticileri, Milliyetçi Hareket partisine gönül vermiş ve çeşitli kademelerde görev almış dava adamları katıldı. 


Burada çok özel ve çok önemli mesajlar veren Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, birlik ve berberliğin önemine vurgu yaptı. 


Başkan Adayı Adnan Doğu ise bu süreçte kendilerine verilen yoğun destekten dolayı teşekkürlerini dile getirip, “Bu birlikteliğin ödülü 31 Mart yerel seçimlerini kazanmak olacaktır.” Dedi.