AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

Sağlık Bakanı Akdağ’a yeni görevinde başarılar dileyen Nevşehir Milletvekilleri, Bakan Akdağ ile birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir’in sağlık konusundaki gelişmeleri yakından takip edecekleri belirtti. Akdağ ise, Nevşehir Milletvekilleri ile her zaman diyalog halinde olduklarını ve işbirliğinin ikinci bakanlık döneminde de devam edeceğini ifade etti.

Başarılar dilediler

Gerçekleştirilen ziyarette Nevşehir Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a Nevşehir’deki sağlık konusundaki görüşlerini aktararak, yeni görevinde başarılar dilediler. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, Nevşehir'deki sağlık sektöründeki yatırımların yakından takip edecekleri ve Nevşehir’in sağlık sektörünü daha modern ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Daha modern ve kaliteli hizmet
Nevşehirdeki yatırımları yakından takip edecekleri belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Nevşehir sağlık konusundaki ihtiyaçlarını milletvekillerimizle birlikte yakından takip edeceğiz. Ayrıca Nevşehir'in İlçelerindeki sağlık sektöründeki yatırımlarımız da devam ediyor. Nevşehir’deki vatandaşlarımıza sağlık sektöründe daha modern ve kaliteli hizmet sunabilmek için milletvekillerimizle yeni projeler için çalışıyoruz.” diye konuştu.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de Sağlık Bakanı Akdağ ziyaretine ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu: "Sağlık Bakanımız Sayın Recep AKDAĞ’ı ziyaret ederek Nevşehir Devlet Hastanemizde yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra hasta kabul edecek olan anjiyo ünitesi için kendisine teşekkür ettik." dedi.

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de açıklamasında, "Sn. Bakanımızın da destekleriyle Kozaklı Fizik Tedavi Merkezinin yatak sayısının 120’den 196’ya çıkarılması ve bina içinde yapılacak olan tadilat çalışmaları da yer tesliminin yapılmasının ardından en kısa sürede başlayacaktır. Yine Sn. Bakanımızın olumlu görüş bildirmesiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin ünit sayısının arttırılması ve yenilenme çalışmaları da kısa zamanda başlayacaktır. Tüm katkı ve destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.