Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Nevşehir Şube Başkanı Üsame Telis ve Mustafa Aydemir Nevşehir gündemin adresi Fibhaber.com gazetesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette ÖĞ-DER’in çalışmalarına dikkat çeken Şube Başkanı Üsame Telis, eğitimde önemli olanın, öğrencinin kalbine yerleştirilen bilgi olduğuna dikkat çekti.

Başkan Telis, 7 Ekim Cumartesi günü Dr Abdulaziz KIRANŞAL Hocanın sunumları ile gerçekleştirilecek olan konferansa tüm Nevşehirlileri davet etti.
 

KONFERANSA DAVET

'Peygamberimizin Eğitim Metodu ve Gençlik' konulu konferansımız Dr Abdulaziz KIRANŞAL Hocamızın sunumları ile gerçekleştirilecektir. Hayatımızın her alanında en güzel örnekleri bulabildiğimiz Sevgili Peygamberimizin hayatında eğitim anlayışına değineceğimiz, cahiliye toplumundan asri saadet toplumunu nasıl inşa etmiş sorusuna cevap arayacağımiz programımıza ailecek bekleriz.

Tarih: 07.10.2023 CUMARTESİ

Saat : 19.00

Yer: Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonu (Kızılay Karşısı)

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, FİB Haber'in ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ düsturuna dikkat çekti.

Ziyaret, hediye takdimi, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.