Nevşehir'de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen proğramda, Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Merkezinin gösterileri izleyenleri adeta büyüledi.

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim arı, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Filiz Kılıç, İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Tuncay Karataş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'ndeki öğrenciler tarafından halk oyunları ekibinin gösterileri ile playback gösterisi yaptı. Şarkılar eşliğinde performanslarını ortaya koyan Özel İnsanlar, izleyenlerden büyük beğeni topladı. 

Yaklaşık 1 saat süre ile devam eden etkinlik sonunda AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir Belediyemizin özel insanlarımız için hazırladığı programda kardeşlerimizin mutluluğunu bizler de paylaştık.‬ Tüm engelleri el ele, beraberce, sevgiyle ve ilgiyle aşabiliriz." dedi.‬