Serbest muhasebeci ve mali müşavir Durmuş Tümay ile Mevcut Başkan Serbest muhasebeci ve mali müşavir Oruç Irmak arasında gerçekleşen Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerini mevcut Başkan Oruç Irmak kazandı…

Nevşehir SMMO Başkanı Oruç Irmak seçimlerin demokratik bir şekilde gerçekleştiğini ve buradan bizlere güvenen tüm Oda üyelerine teşekkür ederek onların güvenlerine layık olacağız tüm Oda üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.
Oruç Irmak ve ekibini kutluyor Başarılar diliyoruz.


Nevşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanlığına yeniden Oruç Irmak seçildi. Nevşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası 21. Olağan Genel Kurul´u Kapadokya Dedeman Otel´de gerçekleştirildi. Seçimlerde Oruç Irmak 115 oy alırken Durmuş Tümay ise 61 oy aldı. ...

Nevşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanlığına yeniden Oruç Irmak seçildi.

Nevşehir  Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası 21. Olağan Genel Kurul´u Kapadokya Dedeman Otel´de gerçekleştirildi.

Oruç Irmak ve Durmuş Tümay´ın başkanlık için yarıştığı genel kurulda odaya kayıtlı 180 üye oy kullandı. Seçimlerde Oruç Irmak 115 oy alırken Durmuş Tümay ise 61 oy aldı. Kullanılan 4 oy ise geçersiz sayıldı. Nevşehir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanlığına yeniden Oruç Irmak seçildi. Nevşehir SMMMO 21. Olağan Genel Kurul´u Kapadokya Dedeman Otel´de gerçekleştirildi. Oruç Irmak ve Durmuş Tümay´ın başkanlık için yarıştığı genel kurulda odaya kayıtlı 180 üye oy kullandı. Seçimlerde Oruç Irmak 115 oy alırken Durmuş Tümay ise 61 oy aldı. Kullanılan 4 oy ise geçersiz sayıldı.