Nevşehir TÜRKAV'da bayrak değişimi yaşandı. Agâh Bahadır Ceylan, görevi Dr. Mehmet Uçar' a devretti.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Nevşehir şubesinde 4 yıldır başkanlık görevini sürdüren Agâh Bahadır CEYLAN, Nevşehir TÜRKAV il yöneticilerinden Dr. Mehmet Uçar’ a TÜRKAV bayrağını teslim etti.

Agâh Bahadır Ceylan görev süresi boyunca kendilerine destek veren TÜRKAV yöneticileri ile üyelerine ve Ülkücü camiaya teşekkür ederken "Bu süreçteki tüm başarılar teşkilatımızındır" dedi. 

"Başta TÜRKAV Genel Başkanı, Genel Merkez yöneticileri ve Nevşehir’de Ülkücü camiaya gönül vermiş herkese bilhassa da teşkilatımızda bugüne kadar emek vermiş tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Genel Başkanımız ve Liderimiz Devlet Bey’in ve teşkilatlarımızın emrinde çalışmaya devam edeceğini söyleyen Ceylan, devletin asil evlatlarından helallik isteyerek ve “Ne Mutlu Türk'üm Diyene” diyerek sözlerine son verdi.

Görevi devralan Dr. Mehmet Uçar ise “Öncelikle bana bu görevi tevdi eden Sayın Genel Başkanımız Ebubekir Korkmaz ve genel merkez yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bugüne dek şehrimizde bizler için kutsal olan Başbuğumuzun emaneti TÜRKAV sancağını lekelemeden en kısa zamanda en uzun mesafeye götürme gayreti ile bizlere teslim eden Sayın Başkanım Agâh Bahadır CEYLAN beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Ardından “Bizler de bu kutlu bayrağı namusumuz bilip en kısa zamanda en uzun mesafeye götürme gayretinde olacağız. Yeniden bir yapılanma ve kan değişimi ile daha güçlü daha etkin çalışmalarla Liderimizin, Genel Başkanımızın ve davamızın emrinde olacağız” şeklinde konuştu. 


Programda hazır bulunan Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Tayfur Urgenç, TÜRKAV yöneticilerine tebriklerini sunarak Agâh Bahadır Ceylan’a bugüne kadar ki gayretleri için teşekkür etti.