Nevşehir Valiliği Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında vatandaşların ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asması için kampanya başlattı.

Nevşehir Valiliği, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile tüm Nevşehirlilere seslenerek binaların ve iş yerlerini bayrakla donatılması istedi.

Valilikten yapılan duyuruda, şunlar kaydedildi:

"29 Ekim 2023 Pazar günü ilimiz genelinde resmi kurumların yanı sıra tüm özel işyeri ve konutlarda da Türk Bayrağı asılması için bir kampanya başlatılmıştır. Haydi Nevşehir Cumhuriyet’imizin 100. Yılında şehrimizi bayraklarla süslüyoruz. Tüm hemşehrilerimizi; Cumhuriyet’imizin 100. yılında şehrimizin dört bir yanını şanlı bayrağımızla süslemeye davet ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerine 29 Ekim 2023 Pazar Günü Türk Bayrağı asmaya davet ediyor, şimdiden tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz."

Nevşehir'de "Türk Bayrağı asalım" kampanyası. Videoyu izlemek çin TIKLAYINIZ!

Nevşehir'de "Türk Bayrağı asalım" kampanyası
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100'ncü yılı kutlamaları çerçevesinde Nevşehir'de her yer Dünyanın en güzel ay yıldız bayrağı renkleri olan kırmızı-beyaz bayraklarla donatılacak.

Öte yandan, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com'dan yapılan açıklamada da Nevşehirli vatandaşlara "Türk Bayrağı asın" çağrısı yapıldı. Şimdi değilse ne zaman denilen çağrıda; " Evinize, iş yerinize aracınıza Türk Bayrağı asalım" kampanyasına herkesin destek vermesi istendi.