Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'te dereceye giren Nevşehirli öğrencileri makamında kabul etti. 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, TEKNOFEST'te "Akıllı Ulaşım Yarışması" Lise kategorisinde Türkiye 2.si olan, Nevşehir H. Avni İncekara Fen Lisesi öğrencileri Muhammed Furkan Güç, Bilal Sayın ve danışman öğretmen Mehmet Fatih Bilgin ile "İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması" Afet Yönetimi kategoresinde Türkiye 3.sü olan ve En İyi Sunum ödülünü alan Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Ali Ulvi Toraman, Mustafa Akdemir ve danışman öğretmen Aylin Akyüz ve Lise Müdürü Rauf Denizler’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Nevşehirli gençlerin başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Vali Becel, devletin her zaman çalışan ve üreten gençlerin yanında ve destekçisi olduğunu belirtti.

TEKNOFEST’te Türkiye 2.liği ve 3.lüğü elde eden gençler ve öğretmenlerini tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Vali Becel, emeği geçen herkese teşekkür etti.