Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimi yapıldı. NTSO'nun mevcut Başkanı M.Arif Parmaksız'ın tek aday olarak girdiği seçimlerde güven tazeledi.

5. kez yeniden NTSO Başkanlığına seçilen M.Arif Parmaksız, seçim sonrasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Parmaksız; "Seçimlerde yoğun bir katılım yaşandığını belirterek, "Seçimlerimiz çok demokratik ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Yoğun bir katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Şehrimize ve Odamıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Öte yandan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da Ticaret Odasını ziyaret ederek yeniden NTSO Başkanı seçilen M.Arif Parmaksız'ı kutlayarak tebrik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ilimize ve NTSO Nevsehir yönetim kuruluna hayırlı olsun. “Yatırımın, istihdamın, büyümenin ve gelişmenin hızlanması için hep birlikte çalışacağız. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye adına durmak yok gece gündüz demeden çalışmaya devam" dedi.