Nevşehir’de 69 yaşındaki Alzheimer hastası Arif Tokat, dün akşam saatlerinden bu yana kayıp. Edinilen bilgilere göre Arif Tokat, dün akşam saat 17.30 sıralarında 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan İnanır Fırın civarında son kez görüldü. Bu saatten sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Yakınlarının endişe dolu bekleyişi sürerken, aile durumu emniyet güçlerine bildirerek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri bölgede arama ve araştırma çalışmalarını sürdürürken, ailesi ise vatandaşlardan gelecek her türlü bilgiye umutla bakıyor.

Alzheimer hastası olması nedeniyle yönünü bulmakta zorlanabileceği belirtilen Arif Tokat’tan dün akşamdan bu yana haber alınamaması, ailesini ve yakınlarını perişan etti.

Yetkililer, Arif Tokat’ı gören ya da yerini bilen vatandaşların en yakın polis karakoluna başvurmalarını ya da 0531 738 14 82 numaralı telefondan Meryem Tokat ile iletişime geçmelerini rica ediyor.

Aile, kayıp vatandaşın bir an önce sağ salim bulunabilmesi için Nevşehir halkından duyarlılık bekliyor.