Nevşehir Merkez ve merkeze bağlı Köy ve Kasabalarda görev yapıp son altı yıl içinde emekli olan On sekiz imam-Hatip ve İki Kur’an Kursu Öğreticisine İl müftülüğü tarafından hizmetlerinden dolayı Teşekkür belgesi  verildi.
İl Müftülüğü organizesi ile Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen buluşmada İl Müftüsü Yakup Öztürk emekli hocalarımıza birer Teşekkür Plaketi takdim etti ve “geç kalmış bir vazifeyi ifa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emekli hocalarımızı uzun yıllar bu şerefli görevi başarıyla yürüttükleri ve alınlarının akıyla emekli oldukları için tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Emekli Din Görevlilerinden söz alan İbrahim Pişgin, Mustafa Teke ve Naci Demir; meslektaşlarına zamanın çok hızlı bir şekilde geçtiğini belirterek, görevde bulunmanın kıymetinin bilinip çok daha iyi değerlendirilmesi gerektiği tavsiyesinde bulundular ve tüm meslektaşlarıyla helalleştiler. Yemek ikramıyla sona eren programdan çok memnun kalan emekli hocalarımız İl Müftüsü Yakup Öztürk ve katkısı olan personele bu vefakarlıklarından dolayı teşekkür ettiler ve “Bizi onurlandırdınız Allah' da sizi onurlandırsın” dediler.
Nevşehir İl Müftülüğü olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı gibi güzide bir kurumda din görevlisi olarak yıllarca hizmet vererek emekli olan hocalarımıza teşekkür eder, emeklilik hayatları boyunca sağlık ve afiyet dileriz.