Hisar Turizm Nevşehir Şubesi tarafından tertiplenen Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı geniş katılımla Kapadokya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yapılan programda Kurra Hafız Recep Atmaca kurra hafız Fatih Köse kurra Hafız Cevdet İpek ve Kurra Hafız Mustafa Özhan Hoca efendiler kur'an-ı Kerim Tilavet ettiler Adnan Kaya Hoca Efendi ilahi ve kasideler söyledi. Receb-i Şerif içinde yapılan kur'an-ı Kerim ve bilumum hatimlerin duası yapılarak program nihayete erdi.

Programa katılım sağlayan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirip böyle programların daha sık şekilde olmasını talep ettiler.

İstanbul Hisar Turizm Nevşehir şube yetkilileri kur'an-ı Kerim ziyafeti programına teveccüh gösterip teşrif eden tüm halkımıza ve Kuranı Kerim sevdalılarına teşekkür ediyoruz. Nevşehir bizi hiçbir programımızda yalnız bırakmadı. 2014'ten beri Kapadokya Havalimanı'ndan uçak kaldırıyoruz. Mukaddes beldelere 30 Ocak 2024  tarihinde gidecek olan uçağımızda doldu.

Şubat Ramazan Şerif ve Şevval uçaklarımızla halkımızın hizmetindeyiz ve Hisar Turizm kalitesi ile daha fazla vatandaşımızı buluşturmak gayemiz diyerek Kur'an-ı Kerim ziyafetleri Umre konferansları ve diğer programlara biraz daha ağırlık vereceklerini ifade ettiler. 

Hisar Turizm 
Nevşehir Şubesi 

0536 733 21 68

Editör: Fikret Capacı