MOD5 VİP ve KAMPÜS KURS MERKEZİ Genel Koordinatörü Ahmet YAZICI, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Nevşehirli genç nesillerin yetişmesinde bizim de bir katkımız olsun, diye MOD5 KURS MERKEZİNDE 6 kişilik sınıflarla özel ders formatında başladığımız eğitim serüvenimiz kar topu gibi büyüdü ve  kısa sürede hem halkımızın büyük teveccühlerine eriştik hem de Nevşehir’de bir fark yaratıp geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin büyük  başarılarına imza attık.            

Yılmadan ve yorulmadan MOD5 KURS MERKEZİNDEN  aldığımız ilhamla 2023- 2024 eğitim öğretim yılında KAMPÜS KURS MERKEZİMİZDE  beklentilerin çok ötesine geçerek uzman eğitim kadromuzla eğitimin çıtasını yükselterek her öğrencimizin beklentilerine cevap verecek anlayışla yolumuza devam ediyoruz. İsteyen öğrencilerimiz MOD5 KURS MERKEZİNDE  6 kişilik sınıflarda, isteyen öğrencilerimiz KAMPÜS KURS MERKEZİNDE  16 kişilik sınıflarda üniversite sınavlarına hazırlanabilirler. Her şey daha başarılı ve kendinden emin gelecek nesiller içindir. 

Öğrencilerimize başarının yolunu açmak, uzman ellerden uzman dokunuşlarla şekil vermek için  MOD5 VİP ve KAMPÜS KURS MERKEZİ iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavına yoğun taleplerinden dolayı tüm Nevşehirli öğrencilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz.  

Kaliteli eğitim her bireyin hakkı, diyorum ve 15 ŞUBAT- 22 NİSAN tarihleri arasındaki erken kayıt avantajlarımızı kaçırmayınız. 

Gençler, Türkiye’nin modern ve aydın geleceği sizlerin başarılarında gizli.” diyerek sözlerine son verdi. 

KAMPÜS KURS MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ 

ADRES: GAZHANE CADDESİ CAMİCEDİT MAHALLESİ ÖZALTINLAR İŞ HANI NO.:21 MERKEZ/ NEVŞEHİR

TELEFONLAR : 
0541 933 50 61
0506 502 27 02

MOD5 KURS MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ
  
YENİ MAHALLE SAHİL SOKAK NO.: 9 MERKEZ/ NEVŞEHİR 

TELEFON : 0 506 502 27 02