Nevşehir'in Gülşehir İlçesine bağlı Eskiyaylacık Köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen şükür yemeği etkinliği gerçekleştirildi.

Eskiyaylacık Köyü muhtarı Ali Rıza Yurttutan'ın ev sahipliğinde düzenlenen "Şükür Yemeği" etkinliğine, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Av. Mustafa Rauf Yanar, İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ile çevre köylerden çok sayıda kişi katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Eskiyaylacık köyümüzde oldukça güzel ve birleştirici bir etkinliğin düzenlendiğini ifade ederek, aynı zamanda paylaşmayı ve kardeşliği pekiştiren bu geleneğin uzun yıllardır devam etmesinin hoş bir sentez olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Kemikkıran, Eskiyaylacık köyü halkına bereketli bir hasat dönemi geçirmeleri dileğinde bulundu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Av. Mustafa Rauf Yanar, "İl Başkanımız Ali Kemikkıran‘ın riyasetinde, İlçe Başkanımız Çağrı Sönmez ve Belediye Başkanımız Fatih Çiftci ile birlikte Eski Yaylacık Muhtarlığımızın düzenlediği şükür duası programına katıldık. Programda emeği geçen muhtarımız Ali Rıza Yurttutan ve yönetimine teşekkür ederim." dedi.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci'de; "Muhtarlığımızın düzenlediği yağmur ve şükür duası etkinliğe katılım sağladık. Emeği geçen tüm köy halkımızdan Allah Razı Olsun..." dedi.

Etkinlikte eller hep birlikte semaya kaldırılarak yapılan şükür duasının ardından katılımcılara yemek ikram edildi.