Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, köylerde meydana gelen su, kanalizasyon ve yol arızalarını giderdi.

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipleri;

Merkez İlçemizdeki Boğaz Köyümüzde, Acıgöl İlçemizdeki Ağıllı, Kurugöl ve Karacaören Köylerimizde, Avanos İlçemizdeki Mahmat ve Topaklı Köylerimizde, Derinkuyu İlçemizdeki Çakıllı ve Özlüce Köylerimizde, Gülşehir İlçemizdeki Alkan Köyümüzde, Hacıbektaş İlçemizdeki İlicek, Killik ve Köşektaş Köylerimizde, Ürgüp İlçemizdeki Mazı, Şahinefendi ve Mustafapaşa Köylerimizde oluşan İçme Suyu Elektrik Arızalarına müdahale edilmiştir.

Acıgöl İlçemizdeki Karacaören Köyümüzde selden zarar gören su boruları yenilenmiştir.

Merkez İlçemizdeki Güvercinlik Köyümüzde, Avanos İlçemizdeki Altıpınar Köyümüzde, Acıgöl İlçemizdeki İnallı, Yuva, Topaç ve Tepeköy Köylerimizde, Gülşehir İlçemizdeki Eğrikuyu ve Oğulkaya Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemizdeki Hıdırlar ve Köşektaş Köylerimizde meydana gelen kanal arızaları ekiplerimizin çalışmaları ile giderilmiştir.

Hacıbektaş İlçemizdeki Belbarak, Sadık ve Köşektaş Köylerimizde, Avanos İlçemizdeki Akarca Köyümüzde bulunan hanelerin foseptik çekim işlemi yapılmıştır.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipler;

Ürgüp İlçemizdeki Akçaören Köyümüzde yol yama çalışmaları yapılmıştır.

Derinkuyu İlçemizdeki Suvermez Köyümüzde yol yapım çalışmaları gerçekleştirilmiştir.