MHP’nin Antalya'da gerçekleşen "Belediye Başkanları" kampı sonrası Nevşehir'e dönüş yolunda trafik kazası geçiren Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı kontrol amaçlı kaldırıldıkları hastaneden taburcu edildi.

Bu akşam saat 18.20 sularında Nevşehir'e dönüş yaparken Akseki'ye 40 kilometre kala aşırı yağışla birlikte kayganlaşan yolda takla atan araçtan mucizevi şekilde burnu bile kanamadan çıkan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı kaza sonrası kaldırıldıkları Manavgat Devlet Hastanesinden taburcu oldular.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz'dan Geçmiş Olsun ziyareti

Taburcu olan İki Başkan daha sonra otelde istirahete çekildiler. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'yı otelde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

MHP'li Başkanlar Çekiç ve Bağcı ile bir müddet sohbet eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, kaza hakkında bilgi alıp, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Nazik ziyareti ve geçmiş olsun dilekleri için MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz'a teşekkürlerini ifade eden Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı; "Büyük bir kaza atlattık. Çok şükür ki kemerlerimiz takılıydı, airbagler açıldı, yani biz önlemimizi almıştık, takdir yine Allah’tan. Yaşayacak daha ömrümüz, alacak nefesimiz varmış. Burnumuz bile kanamadan çıktık çok şükür. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Öte yandan kaza geçiren Başkanlar için geçmiş olsun mesajları yağdı...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Antalya’da gerçekleşen Belediye Başkanları toplantımız dönüşünü trafik kazası geçirerek yaralanan #Nevşehir #Kavak Belediye Başkanımız Sn.Feridun Bağcı’nın, #Kaymaklı Belediye Başkanımız Sn.Harun Çekiç’in durumları çok şükür ki iyidir. Durumlarını takip ediyoruz. Çok geçmiş olsun" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de;"Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’e, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dönüşü geçirdikleri üzücü trafik kazasından dolayı geçmiş olsun diliyorum. Çok şükür sağlık durumları iyi, Rabbim beterinden korusun." dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve AK Parti İl Başkanı Ali Kermikkıran'da; "Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’e, Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dönüşü geçirdikleri üzücü trafik kazasından dolayı geçmiş olsun diliyorum. Çok şükür durumları iyi.."

Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran; "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dönüşü trafik kazası geçiren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ile Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç’e geçmiş olsun diliyorum. Çok şükür, her iki başkanımızın genel sağlık durumları iyi."