Nevşehir'in saygın iş insanlarından Genç Yıldızlar Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Karataş'ı Rektörlük Makamında ağırlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Aktekin, kendilerine teşekkür etti.

Nevşehirli İş insanlarının bölgenin ve şehrin gelişimi için özveriyle çalıştıklarını, üniversite-şehir iş birliğine etkin katkılar sunduklarını ifade eden Rektör Aktekin, hayırseverlik konusunda ise Nevşehir’in örnek illerimizin başında geldiğini kaydetti.

Üniversite yönetimi olarak, göreve geldikleri ilk günden bu yana üniversite-şehir iş birliğini önemsediklerini ve bugüne kadar birçok çalışma ve projeyi hayata geçirdiklerini belirten NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Merkez yerleşke ile birlikte 7 ilçede toplam 8 kampüsü bulunan bir üniversite olarak üniversite-şehir iş birliği kapsamında ilçelerimizdeki Meslek Yüksekokulların eğitim ve müfredat içeriğini bölgenin, Nevşehir’imizin ve ilçelerimizin ekonomik ihtiyaçları ve iş dünyasının taleplerini de göz önünde bulundurarak katılımcı bir yaklaşımla hazırlamaktayız” dedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Hüsamettin Karataş da,  “Bölgenin ve şehrin gelişimi için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Semih Aktekin ve üniversitemiz akademisyenlerinin çalışmalarını gururla takip ediyoruz. Bölgenin ve şehrimizin gelişimi noktasında üniversite-şehir iş birliğini hayata geçirmek için firma olarak elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye her zaman hazırız” diye konuştu.  

Nevukaratas