Nevşehir Belediyesi’nin Başkan Dr. Mehmet Savran yönetimindeki hizmetleri vatandaşlar tarafından teşekkürler ile taçlandı.

Her kesimin masasında; zengin, fakir ayırt etmeksizin bulunan Başkan Savran, bu hafta içi Belediye meclis üyesi adayı İş insanı Hacı Güngör ile Nevşehir'de yaşayan Diyarbakırlı ailelerle iftar sofrasında buluştu.

Yerel seçimlere az bir zaman kala ortaya atılan birçok anket haberlerinde, vatandaş anketlerin inandırıcı olmadığından bahsederken biz de anketin en doğrusu sokaktır dedik ve vatandaşa sorduk. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'dan memnun musunuz diye.

Partili partisiz vatandaşların büyük bir kısmı, Belediye hizmetlerinden oldukça memnun olduğunu dile getirirken tekrar Savran ile devam etmenin en isabet karar olacağı görüşündeler. 

Samimi, Çalışkan, Dürüst, Şeffaf, Kucaklayıcı...

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, göreve başladığı ilk günden bu yana samimiyeti ve ilimizde yapmış olduğu çalışmalarla Nevşehir halkının sevgilisi olmayı başardı.

Nevşehir'de vatandaşlar Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ın yapmış olduğu çalışmalardan memnun kaldıklarını söylediler.

Alt yapıdan üst yapıya, sosyal yaşamdan eğitim ve sportif atılımlara kadar her türlü hizmetin vatandaşlara en iyi şekilde yansıtıldığı söyleyen vatandaşlar, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a tam destek veriyor.

Halkın genelinde Belediye Başkanı Savran'dan memnun olduklarını belirten Nevşehirli vatandaşlar, verilen hizmetlerle bize değer verildiğini hissettik. Samimiyeti, öz verili çalışmaları dürüstlüğü ile kendisini çok seviyoruz" dediler. 

"VATANDAŞ BAŞKAN SAVRAN’DAN MEMNUN"

İşte Nevşehir'de sokağın nabzı ve vatandaşların Başkan Savran ile ilgili düşünceleri;

- Sürekli halkın içinde olması bizleri mutlu ediyor. Kendimizden biri Allah işini gücünü rast getirsin.

-Şovmen değil, konuştukları hayal değil gerçekler. Yapamayacağı hiç bir işin sözünü vermiyor dolayısıyla insanlarımızın umutlarını tüketmiyor. Reklam peşinde değil memleketine hizmet peşinde koşuyor.

-Ben AKP'li değilim ama Başkan Savran'ı takdir ediyor ve seviyoruz.

-Ekip kendi kurduğu ekip değil buna rağmen özveriyle çalışıyor.

-Sorun üretmiyor. Her gün bir düşman üretmeden çözüm odaklı çalışıyor. Şehrimiz uzun yıllar sonra ilk defa huzuru buldu. Şehrimiz normalleşti. Kimseyi ötekileştirmeden kucaklıyor. Biz Başkanımızı bu yüzden çok seviyoruz. 

-Yaz aylarında artık su sorunu yaşamıyoruz,

-Şehrimizdeki birliktelik ve huzur ortamına katkısı oldu.

-Nevşehir'in en büyük parklarını yaptı. Millet bahçeleri çalışması başlattı. Artık çocuklarımız için bir çok altarnatif parklar var. Savran Başkanımın emeğine sağlık.

-Tiyatro, konser gibi çeşitli Sosyal aktiviteler yanında KAPEM bünyesinde kurslar için teşekkürler.

-Yılların beklentisi "yeni sanayi sitesi" için ilk kez somut atarak çalışmalara başlayan Başkan Savran'ı tebrik ediyor bu projeyi en kısa sürede şehrimize kazandıracağına inanıyoruz. 

-Küme düşmekte olan takımımızı alarak zirve yarışına ortak etti. Kendisine bir Nevşehirspor taraftarı olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

- Artık her mahallemizde nefes aldığımız bir parkımız var,

- Projeleri gerçekten çok güzel. Yeni sanayi sitesi, kentsel dönüşüm projesi, GES Projesi , tarımsal faaliyetler gibi projeleri hayata geçirmesini dört gözle bekliyoruz.

- Bir doğasever olarak Nevşehir'de Başkanımız ile birlikte yeşillik alanların gözle görülür şekilde arttığını görüyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

-Cadde ışıklandırmalarıyla mahallemiz ışıl ışıl oldu.Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

-Nevşehir'de bir ilke imza atarak ilk kez ilimizde kitap fuarı düzeleyen Başkanımız Mehmet Savran'a tüm kitapsever gençler olarak teşekkür ediyoruz.

-Nevşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan biz memnunuz. Takdir ediyoruz.

Bu yorumlar Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran için Nevşehirli vatandaşların genel düşünceleri olarak göze çarparken, yeni dönem için ise bir çok sorunların kendisini beklediğini ifade ediyorlar. Vatandaşların beklentileri içerisinde yer alan taleplerin başında ise; Trafik, sanayi sitesi, çevre yolu ve oto park sorunu var.

Belediye çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Nevşehirli vatandaşlar Başkan Savran'ın yapmış olduğu çalışmaları taktir ettiklerini dile getirdiler.

Sonuç olarak; Göreve başladığı ilk günden beri halkın büyük sevgi ve saygısını kazanan Belediye Başkanı Savran gerek kişiliği gerekse yapmış olduğu samimi ve özverili çalışmalarıyla göz dolduruyor.