Bal liginde oynadığı ilk iki maçta puan almayı başaramayan, Yozgatspor'a 2-1 evinde Çubukspor'a 1-0 yenilerek taraftarını üzen Kırmızı Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor, rotayı Aksaray 68 Belediyespor maçına çevirdi.

Dün yaptığı hazırlık maçı ve bugün yaptığı tek idmanla zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına hız veren Kırmızı Beyazlılar, oldukça hırslı ve neşeli geçen idmanda ortaya koydukları performansla göz doldurdular.

Nevşehirspor, deplasmanda oynayacağı Aksaray 68 Belediyespor maçının hazırlıklarına tam kapasite ile start verdi.


KIRMIZI BEYAZLILAR KRİTİK DÖNEMEÇTE !

Nevşehir'in sportif anlamda gözbebeği olan Nevşehirspor kötü gidişata dur demek istiyor. Rakibi grubun zorlu ekiplerinden Aksaray Belediyespor, maçı kazanıp çıkışa geçmek isteyen ekip liderle puan farkını en kısa sürede kapatmak istiyor. 

NEVŞEHİRSPOR KORKUSUZ

Nevşehirspor’da tüm futbolcular zorlu Aksaray maçı öncesi galibiyete kilitlendi. Hedeflere ulaşma noktasında kazanmanın çok önemli olduğunu belirten futbolcular, bir başka sonucu düşünmek bile istemediklerini açıkladılar.

MORAL VERİR

Yeni takım olmaları dolayısıyla bazı eksiklikleri olduğunu kabul eden ve bunu ortadan kaldırmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden oyuncular, “Lige iyi başlayamadık, şimdi bu zorlu karşılaşmayı mutlaka kazanmak istiyoruz. Şampiyonluğa oynayan bir takım olmanın ağırlığını biliyoruz. Amacımız zorlu maçı galibiyetle kapatarak taraftarın bize olan inancını daha da yukarılara çekmek olacaktır” dediler.

Rakiplerinin sahasında oynayacak olmasının kendileri için fazla bir dezavantaj oluşturmayacağı iddiasında bulunan oyuncular, alınacak galibiyetin önemini bildiklerini ancak yenemeseler bile yenilmemek için mücadele edeceklerini ifade ettiler.

PAROLA GALİBİYET
 Yeni bir takım olduklarını , iyi mücadele ettiklerini ancak zaman zaman basit hatalar yaptıklarını belirten Teknik Direktör Tahir Çopur, fizik ve kondisyon ağırlıklı idmanda tempoyu yüksek tuttu. Futbolcuların sergiledikleri performansa tam not veren Çopur, “Aksaray iyi bir takım ancak biz de ligin en güçlü kadrosuna sahibiz. Lige iyi başlayamadık ama önemli olan ligin sonunu iyi bitirmektir. Biz de deplasmanda da olsa da kazanarak artık çıkış yakalamak niyetindeyiz” dedi. 


MUSTAFA FERVEREN