AK Parti genel merkez siyasi erdem ve etik kurulu üyesi 27.dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti genel merkez siyasi erdem ve etik kurulu üyesi 27.dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan mesajında şu bilgileri verdi: Halk arasında üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan ayları mukaddes geceleri de barındırmaktadır.

Bu gecelerden biri Peygamber efendimizin çıktığı kutlu ve manevi yolculuk olan Miraç(göğe yükselme) hadisesidir. Bu geceyi Müslümanlar nezdinde kıymetli kılan en önemli hususta bu gecede namazın farz kılınmasıdır. Tüm İslam aleminin idrak ettiği bu gecenin bereketinden tüm insanlığın istifade etmesi herkesin temennisidir. Akparti genel merkez siyasi erdem ve etik kurulu üyesi Emre ÇALIŞKAN bu mübarek gecenin tüm insalık için hayırlara vesile olmasını dileyerek bir mesaj yayınladı.Çalışkan mesajında Miraç Kandili tüm insalığın huzuru ve refahı için bir vesiledir. Bu kutlu gecenin başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini; insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını, savaş ve şiddetin yerini huzur ve barışın almasını temenni ederim. Milletimizi birbirine yaklaştıran bu geceler vesilesi ile toplum huzurunun ve kaynaşmasının sağlanmasına yönelik adımlar atmalıyız. paylaşma ve dayanışmanın, barış ve kardeşlik içinde yaşamanın, fakir ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmanın ulaşılabilecek en üstün değerler olduğu bilinciyle hareket ederek Miraç Kandilini anlamına uygun olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Nevşehirli hemşerilerimizin Miraç Kandili’ni tebrik ederim.