Özel Kapadokya Hastanesi Yönetim Kurulu üyeleri sorumlu personeliyle motivasyon yemeğinde buluştu.

Kapadokya Hastanesi yönetimi tarafından yapılan organizasyon ile hastane personelinin katıldığı birlik, beraberlik, motivasyon ve dayanışma yemeği Nissara AVM'deki Özsüt'te gerçekleştirildi.

Hastane idaresi tarafından düzenlenen yemeğe, Yönetim kurulundan Dr. Fatih Yakut, Dr. Cihat Yağmur,  Dr. Ekrem Erdoğan, Dr. Erdal Erdoğan ve diğer sorumlu personeller katıldı.

Hastane adına açıklamalarda bulunan Başhekim Op. Dr. Fatih Yakut, “Öncelikle katılımda bulunan doktorlarımıza ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Böylesi bir proğramda burada bulunmak gerçekten çok keyif verici. Hastane de yoğun bir biçimde çalışıyoruz ve tabi yoruluyoruz da şimdi bu yorgunluğumuzu atmak için buradayız. Ayrıca, hastanemizden evlilik nedeniyle ayrılan başhemşire Fatma Varır'a da bugüne kadar verdiği hizmetler için teşekkür ediyor kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Lafımı fazla uzatmadan, tekrardan hepinize teşekkür ediyorum, güzel bir gün geçirmenizi diliyorum” dedi.

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut, yaptığı konuşmada hastaneye gelen hastalarla karşılaştığımızda sizin onları güler yüzle karşıladığınızı bizlere söylemeleri bizleri bu konuda da ayriyeten mutlu ediyor. Umarım aynı özveri ile halkımıza hizmet etmeye devam ederiz” dedi. Siz sağlık çalışanı arkadaşlarımızı motive etmek ve  beraber zaman geçirmek adına bu tür etkinlikleri belli dönemde her fırsatta düzenleyeceklerini ifade etti.

Çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen motivasyon yemeğinde, hastane personeli bol bol sohbet edip stres attılar.