Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğtiarslan ile seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Nevşehir Milletvekili adayı Süleyman Özgün, Nevşehir Ticaret Odası ve oda birimlerinin çalışanlarıyla bir araya geldi. Muhalif ve ilk defa oy kullanacak seçmenlerle sohbet edip oylarını neden Ak Partiye atmaları gerektiğini anlatan Özgün, Arel Özel Kursunu ve Kaymaklı Kasabasını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü. Kaymaklı halkından büyük destek gören Özgün, Blok bims çalışanları ve Eczacılar Odası Yönetimi ve yöneticileriyle bir araya gelerek sohbet etti ve vatandaşlardan oy istedi.

Nevşehir merkeze bağlı Boğaz Köyünde kahve buluşmalarına katılan Özgün, diğer milletvekili adayları ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesi ve Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı bütün birimleri, odaları, yatan hastaları ve personelin ellerini sıkarak oy talebinde bulundu. Cuma namazını Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte Acıgöl ilçeye bağlı Karapınar Kasabasında kılan Özgün, sırasıyla Karapınar Kasabasında bulunan vatandaşlarla, Nevşehir merkez Kasaplar Çarşısı, Keçeciler Caddesi, Kurşunlu Cami etrafı ve Niğde yolu üzerinde bulunan iş merkezlerine ziyaretler düzenledi.

Cenaze ziyaretleri ve çat kapı ev ziyaretlerine devam eden Özgün, İcik köyünde bulunan vatandaşlarla kahve toplantısında bir araya geldi. AK Parti Nevşehir İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Milletvekili adayı Özgün,kahve buluşmalarına katılarak halkın istek ve taleplerini dinledi.