NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden biri olan Nevşehir Pazaryerinde gerek halkın, gerekse pazarcı esnafının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yeni üniteler ekleniyor.

Nevşehir Belediyesinin katkısıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde pazaryerinde Lokanta, Market ve kahvehane için düzenleme çalışmaları başlatıldı. Çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanarak halkın ve pazarcı esnafının hizmetine sunulması bekleniyor.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Pazarcı esnafının ve halkın istekleri doğrultusunda Nevşehir pazaryerinde hizmet verecek olan kahvehane, lokanta ve marketin düzenleme çalışmalarının geçtiğimiz günlerde başlatıldığını söyledi.

Nevşehir Belediyesinin her zaman olduğu gibi bu çalışmada da yanlarında olduğunu belirten Özmen, “Gerek halkımızdan, gerekse pazarcı esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda başlattığımız çalışmayı en kısa sürede tamamlayarak hizmete sokacağız. Nevşehir Belediyemizin katkılarıyla gerçekleştireceğimiz bu çalışmamız sayesinde pazarcı esnaflarımız ve isteyen vatandaşlarımız marketimizden, kahvehanemizden ve Lokantamızdan yararlanabilecek. 400 Metre karelik bir alana sahip bulunacak olan bu sosyal alanlarımızın içerisinde hijyenik koşullara uygun ve gerek pazarcı esnafımızın gerekse halkımızın yararlanabileceği ölçüde uygun fiyatlarla hizmet sunulacak. Bu sosyal tesislerin yapımında odamıza desteklerini esirgemeyen Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’e ve belediye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.