Kapadokya’nın başkenti olarak anılan Göreme, dünyanın en önemli turizm organizasyonları arasında yer alan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ziyaretçilerle buluştu. Göreme Belediyesi, fuarda açtığı stantta bölgenin eşsiz doğal güzelliklerini, köklü kültürel mirasını ve turizm vizyonunu tanıtıyor.

Kapadokya’nın Başkenti Göreme, EMITT Turizm Fuarı’nda Tanıtılıyor

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, EMITT Fuarı’nda Göreme’nin tanıtımını yapmaktan büyük bir heyecan ve gurur duyduklarını belirterek, fuar süresince yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ifade etti.

Göreme’nin Büyüleyici Atmosferi EMITT’te

Fuarda kurulan Göreme standında; Kapadokya’nın simgesi hâline gelen peri bacaları, tarihi vadiler, açık hava müzeleri ve bölgenin özgün mimarisi ön plana çıkarılıyor. Bunun yanı sıra Göreme’ye özgü yöresel lezzetler, geleneksel değerler ve sürdürülebilir turizm anlayışı çerçevesinde belirlenen gelecek vizyonu ziyaretçilere aktarılıyor.

Başkan Ömer Eren, Göreme’nin doğal ve kültürel zenginliklerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini vurgulayarak şu değerlendirmede bulundu:

“Bugün EMITT Fuarı’nda Göreme’nin eşsiz güzelliklerini ve kültürel mirasını tanıtmanın heyecanını yaşıyoruz. Standımızda Kapadokya’nın büyüleyici atmosferini, yöresel lezzetlerimizi ve turizm vizyonumuzu ziyaretçilerle buluşturuyoruz. Gün boyunca yoğun ilgi ve güzel sohbetlerle dolu bir fuar deneyimi yaşıyoruz.”

İstanbul Valisi Davut Gül’den Göreme Standına Ziyaret

EMITT Fuarı kapsamında İstanbul Valisi Davut Gül, Göreme Belediyesi standını ziyaret etti. Başkan Ömer Eren, Vali Gül’e Göreme’nin turizm potansiyeli, devam eden projeler ve geleceğe yönelik hedefler hakkında bilgi verdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

“Göreme’yi Keşfetmeye Davet Ediyoruz”

Göreme Belediyesi yetkilileri, EMITT Fuarı süresince sektör temsilcileri, tur operatörleri ve ziyaretçilerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek Göreme’nin ulusal ve uluslararası turizmdeki konumunu daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Başkan Eren, tüm ziyaretçileri Göreme standına davet ederek, Kapadokya’nın kalbi Göreme’yi yakından tanımaya çağırdı.