Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki sağlık çalışanlarının gününü kutladı. Tıp Bayramı dolayısıyla hediyesini dağıtan Başkan Aksoy, sağlık çalışanlarıyla da bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Bülent Aksoy açıklamasında; "İnsanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen Tüm Sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı” kutlu olsun.

Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlıkçıların hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Türk hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış, bilakis artarak Türkiye'nin içinde bulunduğu her şartta devam etmiştir. Hiç şüphesiz hekimlerimizin gerçekleştirmiş oldukları bu onurlu çalışmalara insanlık her zaman minnet duymuştur." dedi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Ülkemizde ilk Koronavirüs (Covid-19) vakası görülmesiyle biz insanların sağlığı için canı pahasına mücadele veren değerli sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramı” günlerini hediye takdim ve teşekkür ederek kutladı.