Gazetemiz FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre görüşen Dernek Başkanı Cengiz Gülen ve beraberindeki heyet, dernek çalışmaları ve yapacakları faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette FİB Haber Merkezi çalışanı emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Gülen, "Basının önemine değinirken, halkımızın doğru bilgilendirilmesi, vatandaşların taleplerini ve yapılan hizmetlerin kamuoyuna duyurulmasında ve kamu yararına çalıştıkları için teşekkür ve tebrik ederken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 'den Nevşehir Milletvekili aday adaylığı gündemde olan Av. Bülent Yumuş'ta, Geçmişten bugüne her önemli dönemde ziyaret ettiğimiz, düşüncelerimizi paylaştığımız bir kurum olarak FİB Haber, hem basın anlamında, hem Nevşehir'in sorunları anlamında, vatandaşların güvenilir ve objektif haber alması anlamında önemli hizmetler yapıyorsunuz. Bu anlamda FİB Haber.Com çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz.” dedi.

Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber.Com İnternet Gazetesi Ailesi olarak Nevşehir kamu yararına olacak her çalışmaya destek vereceklerini söyleyen Çapacı ve Uysal'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernek Başkanı Gülen ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ayrıca şehrimizin önemli sevilen hukukçularından Av. Bülent Yumuş'a da siyasi hayatında başarılar diledi.

Karşılıklı sohbetlerin ardından sona eren ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.