CHP Nevşehir Milletvekili ve 28. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Av. Faruk Sarıaslan, 14 Mayıs’a  artık sayılı saatler kala, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Nevşehir'in sokaklarını arşınlayarak, vatandaşlarla buluşan CHP Milletvekili Adayı Av. Faruk Sarıaslan, 14 Mayıs günü “1 oy Kemal’e bir oy Cumhuriyet Halk Partisi’ne” ifadelerini kullandı.

LK TURDA BİTİRİYORUZ

İlk turda bitirmenin önemine dikkat çeken Sarıaslan’ “İlk turda bitiriyoruz. İlk tur önemli. Ben hala ısrar ediyorum bir oy 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bir oy Cumhuriyet Halk Partisi’ne. 15 Mayıs sabahı şaha kalkan bir Türkiye göreceksiniz. ” diye konuştu.

Ülkemiz güzel yarınlara, aydınlık ve refah dolu günlere kavuşacak”

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Sarıaslan, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye’yi daha aydınlık günlerin beklediğini söyledi.

Sarıaslan, “Milletin iktidarında önce memleketimize daha sonra tüm Türkiye’ye bahar gelecek, her şey çok daha farklı ve güzel olacak. Bizim bu ülkeye sözümüz var. Memleketimize baharı getireceğiz. Hukukun ve demokrasinin egemen olduğu, hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmediği, kardeşçe yaşadığı aydınlık bir ülkeyi hep birlikte kuracağız. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde ülkemiz güzel yarınlara, aydınlık ve refah dolu günlere kavuşacak” dedi.