AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Savran, seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Savran, "31 Mart'a Nevşehir'imizde destan yazacağız" diyerek inançlarının tam olduğunu ve zaferin yakın olduğunu vurguladı.

Savran Net Konuştu: 31 Mart’ta Nevşehir'de yeni bir zafer yazacağız!

Seçim çalışmalarının son gün son saate kadar yoğun bir şekilde devam edeceğini vurgulayan Savran, vatandaşların destek ve teveccühlerine layık olmak için daha çok çalışacaklarını hazırladıkları bir çok güzel projelerle Nevşehir'i buluşturacaklarını ifade etti.

Nevşehir'in geleceği için büyük bir kararlılıkla yola çıktıklarını dile getiren Savran, "Nevşehir'in her köşesine hizmet götürmek, sorunları çözmek ve ilimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

NEVŞEHİR'İN DEĞERİNE DEĞER KATACAĞIZ

Açıklamasında son yıllarda trendi yükselen bir il olan Nevşehir'i, her yönü ile dört başı mamur bir kent haline getireceklerinin altını çizen Başkan Savran, yeni dönemlerinde mevcutta devam eden projeleri tamamlayarak, şehrimize değer katacak yeni projeleri de hayata geçireceklerini kaydetti.

NEVŞEHİR HALKININ DESTEĞİNE İNANCIMIZ TAM

FİB Haber'e özel açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Savran şu ifadelere yer verdi “31 Mart ‘ta yapılacak olan seçimlerde, önce Cenab-ı Allah’ın izni, sonra da aziz milletimizin teveccühü ile bu seçimi rekor bir oyla kazanmayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki 3 yıllık görev yaptığımız dönemde değerli hemşerilerimizin bizlere göstermiş olduğu teveccüh,  bu seçimde de artarak yine kendini gösterecek ve 1 Nisan sabahı rekor bir oyla yeniden kazanacağız.”

“NEVŞEHİR'E VİZYON PROJELER KAZANDIRACAĞIZ”

“Nevşehir Belediyesi olarak, ilimize değer katacak, gelecekte bu kentin marka değeri olacak çalışmalar planlıyoruz. Bir yanda günün gereksinimleri, diğer yanda geleceğin Nevşehir'imiz için canla başla çalışacağız. Bu birliktelik, bu inanmışlık, bu adanmışlık, bu ruh inanıyorum ki 31 Mart’ta milletimizin iradesi olarak sandığa yansıyacaktır. 1 Nisan sabahı BEN değil BİZ kazanacağız Nevşehir'imiz kazanacak. Nevşehir'imiz gerçek belediyecilik mottosuyla hak ettiğini almaya devam edecek." dedi.